Returnarea produselor

Potrivit O.U.G. 34/2014 produsele achiziționate la distanță se pot returna în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea comenzii: “consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă …, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. […] Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informează profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract”

Condiții pentru returnarea produselor: să ne înștiințați prin email sau telefonic, în termen de 14 zile calendaristice, de intenția dvs. de a returna unul sau mai multe produse; completati fisa de retur care insoteste produsul si trimiteti-o impreuna cu acesta la adresa mentionata mai jos. Folosiți de preferat, pentru returnare, aceeași companie de curierat. Nu se accepta retururi prin Posta Romana.

In cazul in care marimea produsului primit trebuie schimbata, primul schimb este gratuit. In cazul in care nici perechea trimisa la schimb nu se potriveste si trebuie schimbata din nou sau se renunta la comanda, atunci cheltuielile transportului vor fi suportate de catre client.

Va rugam sa consultati intotdeauna ghidul pentru marimi pentru a va asigura ca dimensiunile dvs. corespund numerelor din tabel, desi sfatul nostru este sa alegeti acel numar care predomina la incaltamintea pe care o purtati. Pentru siguranta alegerii numarului, ne puteti contacta pentru suport pe adresa de e-mail contact@mydreamshoes.ro, prin mesaj pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/Mydreamshoesro-1491905771136907 sau la 0732001715 (de luni pana vineri intre orele 10 – 18).

Atentie! Costul de curierat pentru returnarea produselor este suportat de catre client.

In cazul tranzactiilor cu card bancar, anularea unei comenzi inregistrate este posibila prin notificarea  prin e-mail la adresa office@mydreamshoes.ro sau contact telefonic la numarul de telefon 0732001715, in maxim 24 de ore de la realizarea platii.
Pentru comenzile achitate cu cardul, dupa initierea rambursarii sumelor pe card de catre comerciant, timpii efectivi de reflectare a sumelor pe card/cont depind de banca emitenta a cardului si pot dura pana la 30 de zile.

Notă: Vă recomandăm să probați incaltamintea pe o suprafață moale: covor/ mochetă, etc, pentru a preveni deteriorarea produsului și apariția urmelor de uzură, pentru a nu intampina refuzul preluarii produsului.

Conditii pentru returnare:

  • produsul să nu prezinte semne de purtare,  uzură sau orice tip de consum ( cu exceptia returnarilor din motive de garantie)

  • în momentul predării către firma de transport, produsul trebuie să fie ambalat în cutia originală, cu toate articolele/accesoriile de împachetare/protejare originale, documentele care insotesc produsul originale/copie, să aibă etichetele originale intacte, să nu prezinte urme de deteriorare legate de împachetare.

  • ATENTIE! produsele returnate in cutia lor originala neprotejata de ambalaj protector si care prezinta urme de deterioare datorita neprotejarii corespunzatoare vor fi taxate in rambursare cu 10% din pretul lor de vanzare!

  • Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dvs. orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

  • Retururile care solicita plata ramburs la livrare vor fi refuzate. Contravaloarea produselor returnate se vireaza numai in cont bancar!

Adresa pentru returnarea produselor este:  CRAZY FOR SHOES , str. 8 Martie 9B, Baia Mare, Maramureș, România.

RESTITUIREA CONTRAVALORII PRODUSELOR

Art. 14 OUG 34/2014: “Toate sumele primite drept plată din partea consumatorului se ramburseaza, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data informarii de decizia de retragere din contract a consumatorului.”

Contravaloarea produselor se ramburseaza doar in cont ( a se completa in fisa de retur care insoteste produsul) numai dupa ce produsul returnat este preluat in depozit si receptionat pentru indeplinirea conditiilor de repunere in vanzare, si nu mai tarziu de 14 zile de la data reintrarii in posesie.

http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf