Modalitati de plata

Ramburs (cash) la livrarea coletului: contravaloarea comenzii se achitata curierului la livrare, la adresa specificata.

Prin card bancar: prin serviciul de plata PLATIONLINE (http://www.plationline.eu/), serviciu ce accepta urmatoarele tipuri de carduri – Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca mydreamshoes.

ATENTIE! La aceasta optiune de plata, comenzile se vor onora in cel mult 48 de ore de la acceptarea/validarea platii, si nu de la data plasarii comenzii.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure utilizat de serviciu PlatiOnline. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata. 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron.

plati online

visa-mastercard