Informatii despre livrare

Produsele se expediaza în maxim 2 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii. Produsele se livreaza în judetele din tara prin Fan Courier.

Taxa pentru livrare este de 16.00 RON prin Fan Courier.

Pentru livrarea coletelor in localitati indepartate taxele de curierat cresc semnificativ. Modificarea pretului final, cu taxele de livrare, va fi adus la cunostina clientului la momentul confirmarii telefonice a comenzii, acesta avand posibilitatea de a renunta la comanda.

Pentru astfel de cazuri este totusi posibila livrarea la costul de 16.00 RON prin Posta Romana, cu termen de livrare de pana la 72 de ore.

Livrarea gratuita acordata in promotii sau prin cupon promotional nu acopera taxarea kilometrilor exteriori perceputi de compania de curierat, ea se aplica doar tarifului standard de livrare, pentru acele localitati in care exista punct de distributie Fan Courier si localtati adiacente cu kilometri exteriori 0. Cu acceptul clientului, pentru localitati indepartate, comezile se livreaza prin livrare gratuita doar prin Posta Romana.

In cazul in care optati pentru livrare prin alta companie de curierat, atunci taxele operate pentru livrare de catre compania respectiva vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.

La cererea dvs., la livrarea prin Fan Courier, continutul coletului poate fi verificat la livrare insa fara a avea posibilitatea probarii produsului (conditie impusa de reglementarile companiei de curierat). Cererea se specifica in campul de mentiuni de la finalizarea comenzii.

In cazul in care este necesara schimbarea numarului dupa primirea produsului, costurile de transport pentru prima schimbare de produs/numar este gratuita!

In localitatea Baia Mare produsele pot fi livrate/ridicate personal, fara niciun cost.

La optiunea de plata prin card bancar, comenzile se vor onora in cel mult 48 de ore de la acceptarea/validarea platii, si nu de la data plasarii comenzii.

In cazul in care nu va aflati la domiciliu in momentul in care sunteti contactat de catre curier, va rugam sa specificati o alta adresa unde puteti fi gasit pentru livrare. Veti fi contactat de curier inainte de predarea coletului pentru a confirma adresa si ora preluarii. Coletul poate fi preluat de oricare alta persoana in numele clientului, numai dupa achitarea sumei ramburs catre agentul curier, atunci cand livrarea este cu plata ramburs.