Garantia produselor

Produsele MyDreamShoes beneficiaza de garantia calitatii prin proveninta lor de la producatori de incaltaminte de origine europeana (Italia)

Garantia de folosinta (purtare) este de 30 (treizeci) de zile de la data cumpararii si se aplica numai daca produsul este folosit in conditii normale si in scopul pentru care a fost proiectat si cu respectarea instructiunilor din talonul care insoteste produsul.

Instructiuni:

Feriti produsul de obiecte care ar putea sa-i deterioreze aspectul: zgariere, lovire, ardere, perforare sau orice alta actiune fizica care ar putea duce la deteriorarea lui!

Curatati incaltamintea cu o carpa moale, uscata, prin miscari usoare, numai cu produse de curatare special concepute pentru ingrijirea incaltamintei din piele! Nu folositi solventi industriali/chimici neadecvati!

Nu spalati incaltamintea in masina de spalat si nici nu uscati la temperaturi inalte sau in bataia soarelui!

Nu expuneti incaltamintea la umiditate crescuta, la surse puternice de caldura sau in lumina directa a soarelui pentru timp indelungat!

Nu incercati sa reparati eventualele daune ale produsului nici dvs. nici alte persoane neautorizate!

Pentru acordarea garantiei:

Pastrati fisa de garantie care insoteste produsul cat si ambalajul original al produsului pentru eventuale reclamatii.

Garantia se acorda pentru defecte imputabile producatorului si nu pentru daune aduse prin nerespectarea instructiunilor din prezentul talon!

Orice neconformitate a produsului achizitionat trebuie adusa la cunostinta magazinului, telefonic sau prin e-mail, in cel mai scurt timp de la achizitie, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data prezentului document.

In termen de 15 zile de  la o sesizare de neconformitate a produsului se propune o solutie de reparare sau inlocuire.

Daca responsabilitatea pentru neconformitate cade exclusiv in sarcina producatorului, iar reparatia sau inlocuirea sunt indisponibile, se recurge la achitarea contravalorii produsului in termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii reclamației și a produsului în cauză.

Va multumim pentru alegerea facuta!