Despre noi

Ceea ce incaltam ne poate face ziua extraordinara. De aceea este important aspectul incaltamintei si in egala masura confortul pe care il resimt picioarele tale intreaga zi. Aceste doua calitati vor fi date intotdeauna de o incaltaminte confectionata din piele naturala si nu vor putea fi egalate vreodata de inlocuitorii sintetici.

Si totusi, in abundenta de oferte din magazinele online si cele fizice, este inca o provocare sa gasesti acea pereche de pantofi, sandale, ghete sau cizme care sa-ti satisfaca dorinta de aspect deosebit si calitate.

In magazinul nostru vei gasi incaltamintea care imbina cu succes aceste doua calitati – calitate si confort – ca sa te bucuri pe deplin de toate momentele unei zile, purtand incaltamintea care iti da incredere.

Modelele pe care le gasesti in magazinul nostru sunt produse in Italia si am ales producatori din aceasta tara ca furnizori pentru ca, la momentul actual, inca nu pot fi detronati din pozitia de mesteri artizani ai incaltamintei din piele naturala. Poate vei spune ca si Romania ofera incaltaminte de calitate, insa rafinamentul italian in arta designului si atentia la detalii, calapoadele care respecta cu strictete standardul de marime, au plasat producatorii italieni ca unici furnizori ai incaltaminei din magazinul nostru.

Te invitam sa descoperi si tu produsele MyDreamShoes si sa te convingi ca exista incaltamintea la care ai visat!

 ** preturile produselor contin TVA – 19%

Cu pantofii potriviti esti cu un pas mai aproape de visele tale!

Date societate:
Nr. de ordine în Registrul Comerțului: J24/631/2015
CUI: 34695824
Sediu: Baia Mare, Str 8 Martie nr. 9B, Maramureș, România

sediu