De ce sa alegi MyDreamShoes?

Din pasiune pentru incaltaminte! Pentru ca oricate perechi am avea, e o certitudine ca nu avem vreodata suficiente. Pentru ca azi vrem ceva clasic, maine parca ar merge ceva mai modern, ba ne-am simti mai libere in ceva confortabil sau... irezistibile, pe niste tocuri ce intorc multe priviri si starnesc invidii.

Sunt atatea povesti cate perechi de pantofi ai, pentru ca ei te poarta prin zile si nopti care devin povesti despre tine. Si te mai intrebi de ce iubesc femeile pantofii? Pentru ca ei te  poarta in aventura, de la cotidian pana la extraordinar.

My Dream Shoes  ti-i aduce pe cei portiviti pentru fiecare ocazie, si vrem sa ne asiguram ca vei pasi cu incredere pe oricare drum alegi sa-ti fim alaturi.

Vei spune, poate, ca nu mai are de adus nimic nou inca un magazin online de incaltaminte. Noi spunem ca putem sa aducem ceva ce multe iubitoare de pantofi isi doresc:

INCREDEREA

ca produsul ce ti se livreaza este exact cum te astepti sa fie: la un standard de calitate superior

ca marimea pe care o alegi ti se potriveste perfect

ca poti sa porti ce ai comandat in 24/48 de ore

ca poti returna produsul cumparat fara niciun motiv timp de 14 zile de cand l-ai primit si ca nu te obligam sa-ti alegi alt produs, ci iti rambursam suma platita in maxim 10 zile (este un drept al clientului garantat prin lege!)

 Iti stam cu drag la dispozitie cu informatii despre produsele MyDreamShoes pentru ca a cumpara online trebuie sa fie o placere, nu un motiv de ingrijorare! Ceea ce ne dorim pentru tine este satisfactia si, ca atunci cand vei deschide coletul, produsul primit iti va aduce un zambet si multumire!