Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati accesat butonul de comanda, produsul va fi transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul), numar de telefon

  • Metoda de plata: numerar la livrarea coletului sau prin CARD  bancar.

Cu ajutorul unui nume de utilizator puteti sa va creati un cont pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la 0732001715, de luni pana vineri intre orele 10 – 18

Comanda prin email
Puteti trimite la orice ora comanda dumneavostra pe adresa de email   contact@mydreamshoes.ro, cu completarea datelor urmatoare:

  • Datele comenzii: Nume si prenume, adresa completa: judet, localitate, strada, numar, scara, bloc, etaj, apartament, interfon daca e cazul, numar de telefon.

  • Precizati produsele dorite: denumirea produslui sau link catre produsul din site si marimea dorita.